image

Omgeving

Verkoop gestart! Inschrijving mogelijk tot en met 25 oktober 17.00 uur!

Woningaanbod

Betuwse gastvrijheid

De Staatsliedenbuurt ligt in het Gelderse Gendt. Dit typisch Betuwse dorp met historische stadsrechten hoort bij de gemeente Lingewaard. Gendt is een gastvrij dorp en heeft een actief verenigingsleven. Zo vindt elk jaar het traditionele Kersenfeest plaats: een traditie waarmee vroeger de kersenoogst werd gevierd.

Dorpse gezelligheid

Dorps wonen met alle voorzieningen binnen handbereik? Dat kan in Gendt! Voor een kopje koffie, bezoek aan de supermarkt, drogist of kapper hoef je het dorp niet uit. Ook vind je in Gendt verschillende sportverengingen, een huisarts, apotheek, basisscholen en kinderdagverblijven. Wil je toch graag naar de stad? Met de auto sta je zo in Nijmegen of Arnhem. Daarnaast is Gendt ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In Staatsliedenpark geniet je straks van dorpse gezelligheid in een groene setting.

Natuurrijk wonen

Kies je voor wonen in StaatsliedenPark, dan kies je voor wonen met de natuur volop om je heen. Naast het nieuwe park dat er komt, is de omgeving ook meer dan de moeite waard. Bijvoorbeeld de prachtige uiterwaarden bij de Waal en de meanderende dijken zijn ideaal voor een mooie wandeling, fietstocht of een sportief rondje hardlopen. Bij mooi weer biedt natuurzwembad Walburgen heerlijke verkoeling voor jong en oud. En dat op loopafstand van jouw nieuwe woning!

Verkoop gestart! Inschrijving mogelijk tot en met 25 oktober 17.00 uur!

Woningaanbod