16-10-2023

Verkoop gestart - levensloopgeschikte woningen nu in verkoop!

Het is zover! De 4 levensloopgeschikte woningen in het project StaatsliedenPark in Gendt zijn in verkoop. Je kunt je vanaf nu officieel inschrijven via het digitaal inschrijfformulier in je online woondossier. Op de website vind je alle benodigde verkoopinformatie onder het kopje downloads

In deze nieuwsbrief zetten we nog even een aantal belangrijke zaken voor jou op een rij, zodat je precies weet waar je aan toe bent. 
Heb je nog vragen? Kom dan naar het inloopmoment op donderdag 19 oktober.


Schrijf je vóór 25 oktober 17.00 uur in 
Wil jij in aanmerking komen voor één van de woningen? Je hebt tot en met woensdag 25 oktober 17.00 uur de tijd om je inschrijving definitief te maken door het 'digitaal inschrijfformulier' in jouw online woondossier in te vullen. Klik hier voor het 'stappenplan online inschrijving' en de inschrijfprocedure. 

Let op: heb jij je voorkeuren tijdens de presale doorgegeven? Dat geldt niet als een officiële inschrijving. Alleen volledig ingevulde inschrijvingen via het 'digitaal inschrijfformulier' doen mee met de toewijzing. 

Alle ingeschreven belangstellenden ontvangen binnen enkele dagen na de toewijzing bericht. Ook als we je in eerste instantie geen woning kunnen toewijzen ontvang je schriftelijk bericht. Je wordt dan op de reservelijst geplaatst. Zodra we je alsnog een woning toe kunnen wijzen, ontvang je hiervan bericht van heen van de makelaars.

Goed voorbereid je keuze maken
Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt veel kijken. Daarom hebben wij voor jou alle verkoopinformatie overzichtelijk samengevoegd in een contractmap. Onder downloads vind je deze uitgebreide verkoopinformatie bestaande uit de technische omschrijving, sanitair- en keukeninformatie, keuzelijst meer- /minderwerk, verkoop- en optietekeningen. In de wegwijzer bij aankoop lees jij alles over wat je moet weten bij de aankoop van een nieuwbouwwoning in StaatsliedenPark. Zo kun jij goed voorbereid je keuze maken. 

Financiële check vóór inschrijving 
Bij het toewijzen van woningen waarbij er meerdere kandidaten op één bouwnummer zijn, kijken we of een kandidaat al een financiële check heeft laten doen. Dit kan dus in je voordeel werken. Een financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen of toont aan dat je uit eigen middelen kunt betalen. Je kunt ons dit laten weten door een document van je bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker te sturen. Klik hier voor meer informatie over de financiële check vóór inschrijving.
 

Vragen? Bezoek de inloopmiddag! 
Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt veel kijken en wij kunnen ons voorstellen dat je als belangstellende veel vragen hebt. Daarom organiseren we een inloopmiddag.
Je bent van harte welkom!

Datum : donderdag 19 oktober 2023
Locatie : SOM Makelaars
Adres : Dorpsstraat 13 Gendt
Tijd : 15.00 - 17.00 uur (vrije inloop)

Graag beantwoorden we dan al je vragen over de woningen, het inschrijvingsproces en de toewijzing. Hopelijk tot dan! 

Heb je nu al vragen?
De makelaars van SOM Makelaars Gendt staan voor je klaar om jou verder te informeren en je te begeleiden bij de aankoop van een woning in StaatsliedenPark. Ook via de chat in je persoonlijke accountomgeving kun je vragen stellen. Je bereikt je persoonlijke accountomgeving door in te loggen via de website. Of loop gerust even