03-10-2023

Presale levensloopgeschikte woningen gestart

Ben jij geïnteresseerd in één van de 4 levensloopgeschikte woningen in Staatliedenpark?  
Dan is er goed nieuws! Vooruitlopend op de online start verkoop later deze maand kun jij nu al jouw voorkeuren doorgeven in je online woondossier. Dat is handig, want dan staan deze bouwnummers bij start verkoop al voor je klaar in jouw online inschrijfformulier. Zo kun jij je straks na start verkoop nog sneller inschrijven. 

Gelijkvloers genieten!
Stap deze woning binnen voor gelijkvloers woongenot. Met een ruime woonoppervlakte van 92 vierkante meter is dit de ideale woning voor iedereen die droomt van comfortabel en zorgeloos wonen.

De begane grond heeft een entree, ruime woonkamer, moderne open keuken, badkamer en slaapkamer. De eerste verdieping biedt optioneel de mogelijkheid voor een indeling met twee slaapkamers of een thuiskantoor, terwijl de vliering op de tweede verdieping extra bergruimte biedt. Een complete keuken met vaatwasser, inductiekookplaat en oven maakt deze woning compleet. Mis deze kans niet en maak van deze woning jouw nieuwe thuis!

Presale hoe werkt het? 
Is dit jouw ideale woning?
Geef dan jouw voorkeur(en) door in een paar eenvoudige stappen.

1. Maak een online woondossier aan via de projectsite. Heb je al een persoonlijk account     
    aangemaakt? Dan benader je jouw persoonlijk account via interesse
2. Kies een bouwnummer; bij welk woningtype en bouwnummer voel jij je thuis? 
3. Sla jouw ideale woning(en) op. 

Vanaf de verwachte start verkoop later deze maand zijn de definitieve koopsommen per bouwnummer bekend en kun jij je voorkeuren nog aanpassen.
Let op: het doorgeven van je voorkeuren tijdens de pre-sale geldt niet als een definitieve inschrijving. Vanaf start verkoop komt er een online inschrijfformulier beschikbaar in je online woondossier. 

Binnenkort start verkoop 
Tijdens de presale gaan wij verder met de verkoopvoorbereiding. Vanaf de online start verkoop later deze maand beschikken wij over de complete verkoopinformatie zoals een technische omschrijving, koperskeuzelijst, prijslijst en de inschrijf- en toewijzingsprocedure. Vanaf dat moment komt er een digitaal inschrijfformulier beschikbaar in je persoonlijke accountomgeving waarmee jij je definitief kunt inschrijven. Over de exacte datum en tijd van de online start verkoop houden wij je uiteraard op de hoogte door middel van deze nieuwsbrief.

Goed voorbereid met de financiële check
Als je een nieuwe woning koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel bij de aankoop.
Wij adviseren om voor de start verkoop een financiële check uit te laten voeren. Een financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen of toont aan dat je uit eigen middelen kunt betalen. Bij het toewijzen van woningen waarbij er meerdere kandidaten op één bouwnummer zijn, kijken we of een kandidaat al een financiële check heeft laten doen. Dit kan dus in je voordeel werken. Bekijk de pagina financieel voor meer informatie over de financiële check vóór inschrijving.

Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? De financieel adviseurs van de Rabobank denk hier in graag met je mee. Maak dan snel een afspraak voor een financiële check bij de Rabobank

Het is niet verplicht om de financiële check door de Rabobank uit te laten voeren, maar wel makkelijk en snel omdat zij op de hoogte zijn van het project, de woningen én de financieringsmogelijkheden. 

Klik hier voor een model financiële check. Zodra de verkoop later deze maand van start gaat kun je je financiële uploaden bij jouw online inschrijfformulier.