12-10-2022

Start verkoop 20 oktober

Ben jij geïnteresseerd in een nieuwbouwwoning in StaatsliedenPark Gendt?
Dan is er goed nieuws! Op donderdag 20 oktober start de verkoop van de 29 hoek- en tussenwoningen. Wil jij je graag goed voorbereiden? Dat kan, want we er staat nieuwe woninginformatie online. In deze nieuwsbrief informeren wij je over het vervolgtraject, zodat je een beeld krijgt wat je de komende tijd kunt verwachten. 

Uitnodiging start verkoop
Graag nodigen wij je uit voor de start verkoop van StaatsliedenPark op donderdag 20 oktober. Tijdens deze inloopavond kun je onder het genot van een kopje koffie of thee al je vragen stellen aan de makelaar, de ontwikkelaar en de financieel adviseurs van de Rabobank. Tevens ontvang je de verkoopbrochure en de prijslijst. Vanaf dat moment staat de verkoopbrochure en de inschrijfprocedure ook op een downloadpagina van de projectsite. 

Datum: donderdag 20 oktober 
Tijd: 18.30 - 20.30 
Locatie: De Klok 
Adres: Markt 1 te Gendt

Inschrijving en toewijzing
Heb jij je ideale woning gevonden? 
Vanaf de start verkoop op 20 oktober om 18.30 uur kun jij je online definitief inschrijven voor de bouwnummers van jouw voorkeur.
De online inschrijving sluit op maandag 31 oktober om 17.00 uur. Wie zich vóór die tijd ingeschreven heeft maakt kans op één van deze fraaie eengezinswoningen. 

Na sluiting van de inschrijftermijn worden de woningen toegewezen. Om de doorstroming vanuit huurwoningen te vergroten worden de koopwoningen als eerste toegewezen aan eventueel belangstellende huurders van de WOONstichting Gendt.

Heb je een woning toegewezen gekregen dan ontvang je hiervan schriftelijk bericht van de makelaar. Ook als we je in eerste instantie geen woning hebben kunnen toewijzen ontvang je schriftelijk bericht van ons. Je wordt dan op de reservelijst geplaatst. Zodra we je alsnog een woning toe kunnen wijzen, neemt de makelaar contact met je op. 

De procedure voor het online inschrijven staat vanaf start verkoop op een downloadpagina van de projectsite. 

Save the date
Ben jij één van de 29 gelukkigen? Dan ontvang je een uitnodiging voor een informatiebijeenkomst op maandagavond 7 november. Tijdens een presentatie word je, door verschillende bij dit project betrokken partijen, uitgebreid geïnformeerd over het plan, de stand van zaken en het vervolgtraject. Vanaf dat moment heb je nog ongeveer een week om definitief te beslissen of je de aan jou toegewezen woning gaat kopen. 
Dus SAVE THE DATE!

Financiële check - een goede voorbereiding is het halve werk.
Als je een nieuwe woning koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel bij de aankoop.
Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers van StaatsliedenPark, dan ontvangen wij bij je online inschrijving graag jouw financiële check. 

De adviseurs van de Rabobank Messina Pryor en Stefan Klever denken hierin graag met je mee. 
Wist jij bijvoorbeeld dat de volgende zaken impact kunnen hebben op jouw maandlasten:

- Heb je al een koopwoning? Dan is de kans groot dat je overwaarde hebt. 
  Deze overwaarde kun je investeren in je nieuwe woning.
- Heb je een lopende hypotheek met een aantrekkelijk rentecontract? Misschien kun je dit 
  contract meenemen naar je nieuwe woning.
- Een nieuwbouwwoning betekent automatisch duurzaam wonen en lagere energielasten. Wat
  betaal jij nu aan energielasten? Dat kan maandelijks veel geld schelen.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn?
Maak nu al een afspraak voor een financiële check met Stefan en Messina. Een eerste gesprek is kosteloos, vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

Geef nu jouw voorkeuren al door
Vooruitlopend op de start verkoop op 20 oktober kun je vanaf nu de woningplattegronden en impressies al bekijken op de website.
Daarnaast hebben wij bij alle bouwnummers prijsranges vermeld. Heb jij jouw ideale woning gevonden? Geef dan jouw voorkeuren door in een paar eenvoudige stappen. 

1. Maak een online woondossier aan via de projecsite. Heb je al een persoonlijk account aangemaakt? Dan benader je jouw persoonlijk account via interesse
2. Kies een bouwnummer; bij welk woningtype en bouwnummer voel jij je thuis? 
3. Sla jouw ideale woning(en) op. 

Vanaf de start verkoop, op 20 oktober om 18.30 uur, zijn de definitieve koopsommen per bouwnummer bekend en kun jij je voorkeuren nog aanpassen. 
Het doorgeven van je voorkeuren vóór start verkoop geldt niet als een definitieve inschrijving. Je definitieve online inschrijving dient, bij voorkeur voorzien van een financiële check, vóór 31 oktober 17.00 uur bij ons binnen te zijn. Hiervoor maak je gebruik van het online inschrijfformulier dat vanaf start verkoop op de projectsite beschikbaar komt.  

Heb je vragen? 
Via de chat in je persoonlijke accountomgeving kun je vragen stellen. Je bereikt je persoonlijke accountomgeving door in te loggen via de website.