09-10-2022

Start pre-sale komt dichterbij

Ben jij geïnteresseerd in een nieuwbouwwoning in StaatsliedenPark Gendt?
Dan is er goed nieuws! Klik hier om een persoonlijk account aan te maken, zodat we je op de hoogte kunnen houden van de laatste nieuwtjes via de nieuwsbrief.
Heb je een persoonlijk account aangemaakt, houd dan je mailbox de komende dagen goed in de gaten, want in de loop van deze week start de pre-sale van de 29 koopwoningen. Op dit moment zijn we druk bezig om achter de schermen alles voor te bereiden. 
Zodra we zover zijn ben jij als eerste op de hoogte! 


Wat is een pre-sale? 
Vanaf het moment dat de pre-sale van start gaat zijn de prijsranges per bouwnummer bekend. Vooruitlopend op de start verkoop kun je jouw woningvoorkeuren al kenbaar maken op basis van de beschikbare online woninginformatie. De pre-sale geeft je de gelegenheid om je alvast voor te bereiden op de start verkoop door je te oriënteren op je woonwensen en de  financieringsmogelijkheden. In de volgende nieuwsbrief vertellen wij op welke wijze jij tijdens de pre-sale jouw voorkeuren kenbaar kunt maken. 

Binnenkort start verkoop 
Tijdens de pre-sale gaan wij verder met de verkoopvoorbereiding. Als alles volgens planning verloopt zal de start verkoop nog deze maand plaatsvinden. Vanaf de start verkoop zijn de definitieve prijzen per bouwnummer bekend en beschikken wij over de complete verkoopinformatie zoals een brochure met prijslijst en koperskeuzelijst van de verschillende woningtypes. Over de datum, tijd en locatie van de start verkoop houden wij je uiteraard op de hoogte door middel van deze nieuwsbrief.

Jouw kers op de taart? 
Inmiddels hebben wij de woningtypes binnen StaatsliedenPark ook namen gegeven welke refereren naar verschillende soorten kersen. 
Zo noemen we de drielaagse woningen aan de Schoolstraat en de Limburg van Stirumstraat woningtype Kordia en Merchant. Het verschil tussen deze woningtypes zit in de breedte van de woning. Zo heeft het woningtype Kordia een beukmaat van 5.70 en Merchant een beukmaat van 5.50 meter. Verder zijn deze woningtypes qua indeling helemaal hetzelfde. De 4 tweelaagse woningen aan de Van Hogendorpstraat noemen we woningtype Vanda. 

Even voorstellen...de makelaar van StaatsliedenPark 

Het eerste aanspreekpunt voor jou als geïnteresseerde in StaatsliedenPark; dát is SOM Makelaars uit Gendt. De makelaars van SOM zijn enthousiast en gemotiveerd en hebben persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staan. Zij staan garant voor een vertrouwde aanpak waarbij zij u begeleiden tijdens het hele proces van aankoop.

De makelaars van SOM zijn goed bekend met de locatie en het project. Zij helpen je graag bij de aankoop van een nieuwbouwwoning in StaatsliedenPark en maken bouwtekeningen, processen en juridische documenten voor jou begrijpelijk. Ook kunnen zij je helpen met de verkoop van je huidige woning. 

Heb je vragen?  
Via de chat in je persoonlijke accountomgeving kun je vragen stellen. Je bereikt je persoonlijke accountomgeving door in te loggen via de website. Wij kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar de prijzen. Zodra de pre-sale start worden de prijsranges per bouwnummer op de website vermeld. Nog even geduld dus! Houd je mailbox komende week goed in de gaten.