image

StaatsliedenPark Jouw kers op de taart

Verwachte start verkoop 4 levensloopgeschikte woningen 3e kwartaal 2023

Blijf op de hoogte

StaatsliedenPark Gendt

De Staatsliedenbuurt in het historische en gastvrije dorp Gendt is volop in ontwikkeling. Van Wijnen realiseert hier 29 nieuwe en duurzame koopwoningen en 92 huurwoningen. En dat is niet alles! Met de aanleg van een nieuw park in het hart van de wijk, komt de natuur dicht bij huis. Wil je wonen in een gezellige, dorpse wijk in de Betuwe waar rust, ruimte en groen centraal staan? StaatsliedenPark wordt een heerlijke plek om te wonen en te ontspannen, elkaar te ontmoeten en waar kinderen ruimte krijgen om buiten te spelen in het groen.

De 25 drielaagse grondgebonden woningen van het type Kordia en Merchant zijn inmiddels allemaal verkocht. De verkoop van de 3 levensloopgeschikte woningen staat gepland voor het 3e kwartaal van 2023. Meer weten? Schrijf je in of neem contact op met SOM Makelaars.

Aanbod

Selecteer je favoriete woning

Verkoop is gestart, schrijf je nu in!

Woningselector

Een frisse groene wijk voor jong en oud

In StaatsliedenPark bouwt Van Wijnen verschillende woningtypes. Ze hebben allemaal dezelfde bouwstijl met een frisse en vriendelijke uitstraling en vormen zo een mooie eenheid binnen de wijk. Het aanbod koopwoningen omvat 29 hoek- en tussenwoningen. De eerste 25 drielaagse hoek- en tussenwoningen zijn inmiddels verkocht. De verkoop van de 4 levensloopgeschikte tweelaagse hoek- en tussenwoningen aan de Van Hogendorpstraat staat gepland voor het 3e kwartaal van 2023. 

Naast de koopwoningen bouwt Van Wijnen 92 huurwoningen voor WOONstichting Gendt die in verhuur worden gebracht. Voor meer informatie over de huurwoningen kun je rechtstreeks contact opnemen met
WOONstichting Gendt.

Woningaanbod

Natuurlijk wonen
en ontspannen

In StaatsliedenPark staat vernieuwing en vergroening centraal. Vroeger bestond het landschap hier voornamelijk uit boomgaarden. Straks krijgt het groen weer een prominente plek in de wijk. Een variatie aan beplanting, bloesembomen en nestkasten brengt de natuur letterlijk dichtbij huis. Dankzij het nieuwe park in het hart van de wijk en beplanting in de straten komt er veel ruimte voor biodiversiteit.

StaatsliedenPark wordt een heerlijke plek om te wonen en te ontspannen, elkaar te ontmoeten en waar kinderen ruimte krijgen om buiten te spelen in het groen.

Omgeving

Verwachte start verkoop 4 levensloopgeschikte woningen 3e kwartaal 2023 

Blijf op de hoogte