image

Financieel

Verkoop gestart! Inschrijving mogelijk tot en met 25 oktober 17.00 uur!

Woningaanbod

Een financiële check?
Zo werkt het.

Zie jij jezelf al wonen op deze unieke plek in Gendt? Dan is het handig te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is. Want is het mogelijk die droom waar te maken? De adviseurs van Rabobank kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek samen met jou naar je financiële mogelijkheden. Zo weet je snel waar je aan toe bent.

Financiële check voor inschrijving

Bij het toewijzen van woningen waarbij er meerdere kandidaten op één bouwnummer zijn, kijken we of een kandidaat al een financiële check heeft laten doen. Dit kan dus in je voordeel werken. Een financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen of toont aan dat je uit eigen middelen kunt betalen. Je kunt ons dit laten weten door een document van je bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker te sturen.

Voorwaarden financiële check

Let erop dat in het document staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen of met eigen middelen kunt betalen. Aan je financieel adviseur kun je vragen welke gegevens daarvoor nodig zijn. Bij voorkeur staat op het document ook de projectnaam Staatsliedenpark en de plaatsnaam Gendt. Klik hier voor een model financiële toets die je kunt laten invullen door je financieel adviseur. 

Vraag een financiële check aan

Meer weten?

Kijk voor de actuele informatie en de voorwaarden op Rabobank nieuwbouwhypotheek of vraag direct een kosteloos oriëntatiegesprek aan bij je Rabobank. Natuurlijk kun je ook bij je eigen hypotheekaanbieder een lening afsluiten. Vraag jouw hypotheekadviseur naar de financiële mogelijkheden.

Dat document laat je opstellen door een hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker. Nadat de verkoop is gestart, kan je bij het doorgeven van je voorkeuren het document uploaden in jouw account. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing verwijderen wij de gegevens van de financiële check uit onze systemen. Een voorbeeld van een voor Van Wijnen acceptabel document is bijvoorbeeld jouw hypotheekberekening van de Rabobank. Vraag ernaar bij jouw financieel adviseur van de Rabobank.

Wel doen
• Alleen het document uploaden
• Pas uploaden nadat de verkoop is gestart
• Met vermelding van het benodigde bedrag
• Document niet ouder dan 3 maanden

Niet doen
• Te vroeg een financiële check laten doen
• Document mailen vóór start verkoop
• Document sturen ouder dan 3 maanden bedrag
• Of als het niet aan alle voorwaarden voldoet

Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check met Stefan en Messina, financieel adviseurs bij Rabobank. Een eerste gesprek is kosteloos, vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

Contactpersonen
Rabobank

Verkoop gestart! Inschrijving mogelijk tot en met 25 oktober 17.00 uur!

Woningaanbod