image

Veelgestelde vragen

Start verkoop 4 levensloopgeschikte woningen oktober 2023

Blijf op de hoogte

Veelgestelde vragen

Het nieuwbouwproject StaatsliedenPark ligt in Gendt (gemeente Lingewaard) aan de Schoolstraat, Van Hogendorpstraat, Bernhardstraat en de Van Limburg Stirumstraat. De 4 levensloopgeschikte woningen die in oktober in verkoop worden gebracht komen aan de Van Hogendorpstraat. 

In StaatsliedenPark bouwt en verkoopt Van Wijnen 29 koopwoningen. De 25 drielaagse hoek- en tussenwoningen (woningtype Kordia en Merchant) zijn allemaal reeds verkocht en komen aan de Schoolstraat en de Van Limburg Stirumstraat.

De 4 levensloopgeschikte tweelaagse hoek- en tussen woningen worden gebouwd aan de Van Hogendorpstraat.
De start verkoop staat gepland voor oktober 2023. 

Naast de 29 koopwoningen bouwt van Wijnen 92 huurwoningen voor WOONstichting Gendt.
Voor meer informatie over de huurwoningen kun je rechtstreeks contact opnemen met WOONstichting Gendt.

De 25 drielaagse hoek- en tussenwoningen (woningtype Kordia en Merchant) zijn reeds verkocht. 

De online start verkoop van de 4 levensloopgeschikte woningen staat gepland voor oktober 2023. Vanaf dat moment 
staat alle verkoopinformatie online en staat digitale inschrijfformulier online. Vanaf de datum start verkoop kun jij je voorkeur voor een bouwnummer kenbaar maken. 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en de start verkoop?
Klik hier om een persoonlijk woondossier aan te maken en blijf op de hoogte middels de nieuwsbrief. 

 

Zodra 70% van de 4 levensloopgeschikte woningen is verkocht en de overige opschortende voorwaarden uit de koop-/aannemingsovereenkomst zijn vervuld, wordt de datum start bouw defintief bekend gemaakt. De kopers ontvangen hiervan bericht. De bouw zal dan ongeveer binnen zes maanden starten. 
De start bouw staat op dit moment gepland voor medio 2024. 

 

Meer prijsinformatie van de 4 levensloopgeschikte woningen volgt binnenkort. 

Het exacte aantal werkbare werkdagen is op dit moment nog niet bekend.
In de aannemingsovereenkomst wordt het aantal werkbare werkdagen genoemd waarbinnen de woning voor bewoning gereed aan de koper opgeleverd moet worden. De verwachting is dat de bouw circa 9 maanden zal duren. 

De 4 levensloopgeschikte woningen worden standaard opgeleverd inclusief keuken, sanitair en tegelwerk.
Het definitieve afwerkings- en opleverniveau van de 4 levensloopgeschikte woningen wordt op dit moment nog uitgewerkt in een technische omschrijving. Zodra de verkoop start vind je deze informatieop de website. 

Als er nieuwe informatie beschikbaar is plaatsen wij dit op deze website. Als jij aangemeld bent voor de nieuwsbrief houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ontvang je te zijner tijd een uitnodiging voor de start verkoop.

SOM Makelaars uit Gendt is de verkopend makelaar van StaatsliedenPark. Zij staan voor je klaar om al je vragen over het kopen van een nieuwbouwwoning in StaatsliedenPark te beantwoorden.

SOM Makelaars
Dorpsstraat 13
6691 AV Gendt
Telefoon: 0481 – 355 161
E info@sommakelaars.nl
W www.sommakelaars.nl

Nadat je de koop-/aannemingsovereenkomst hebt getekend brengen wij je in contact met een woonconsulent. De woonconsulent begeleid jou als koper bij het maken van de keuzes voor het meer- en minderwerk en is jouw aanspreekpunt tijdens de gehele bouwperiode

Voor meer informatie over de verhuur van de 92 huurwoningen in StaatsliedenPark kun je rechtstreeks contact opnemen met WOONstichting Gendt.

Om de doorstroming van huurwoningen te bevorderen worden de koopwoningen als eerste toegewezen aan eventueel belangstellende huurders van WOONstichting Gendt. 

Vanaf de start verkoop kun je via het online inschrijfformulier je voorkeur(en) voor jouw favoriete bouwnummer(s) aangeven. Nadat de inschrijftermijn is verlopen vindt de toewijzing plaats. 

Bij de toewijzing proberen we zoveel mogelijk kandidaten de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen, waarbij wij streven naar een optimale bezetting van alle bouwnummers. Daarnaast kijken wij ook naar de financierbaarheid. Bij jouw inschrijving heb je straks de mogelijkheid om een verklaring van een erkend financieel adviseur te uploaden waaruit blijkt hoeveel je kunt financieren of die aantoont dat je de woning met eigen middelen kunt betalen. 

Belangstellenden die zich inschrijven na sluiting van de inschrijftermijn worden automatisch op de reservelijst geplaatst. Indien wij alsnog een woning voor je kunnen reserveren neemt SOM Makelaars contact met je op voor het inplannen van een afspraak voor een verkoop- en informatiegesprek. 

Start verkoop 4 levensloopgeschikte woningen oktober 2023 

Blijf op de hoogte