image

Veelgestelde vragen

Alle woningen in StaatsliedenPark Gendt zijn inmiddels verkocht

Woningaanbod

Veelgestelde vragen

Het nieuwbouwproject StaatsliedenPark ligt in Gendt (gemeente Lingewaard) aan de Schoolstraat, Van Hogendorpstraat, Bernhardstraat en de Van Limburg Stirumstraat. De 4 levensloopgeschikte woningen die in oktober in verkoop worden gebracht komen aan de Van Hogendorpstraat. 

In StaatsliedenPark bouwt en verkoopt Van Wijnen 29 koopwoningen. De 25 drielaagse hoek- en tussenwoningen (woningtype Kordia en Merchant) zijn allemaal reeds verkocht en komen aan de Schoolstraat en de Van Limburg Stirumstraat.

De 4 levensloopgeschikte tweelaagse hoek- en tussen woningen worden gebouwd aan de Van Hogendorpstraat.
Op maandag 16 oktober is de verkoop gestart en kun jij je tot en met woensdag 25 oktober inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur. Hiervoor maak je gebruik van het online inschrijfformulier in je persoonlijke accountomgeving. 

Naast de 29 koopwoningen bouwt van Wijnen 92 huurwoningen voor WOONstichting Gendt.
Voor meer informatie over de huurwoningen kun je rechtstreeks contact opnemen met WOONstichting Gendt.

Op 16 oktober 2023 is de online verkoop van de 4 levensloopgeschikte woningen gestart. Op de website vind je onder de tab downloads alle verkoopinformatie. Via het online inschrijfformulier kun jij tot en met woensdag 25 oktober 17.00 uur inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur.

De 25 drielaagse hoek- en tussenwoningen (woningtype Kordia en Merchant) zijn reeds verkocht. 

Zodra 70% van de 4 levensloopgeschikte woningen is verkocht en de overige opschortende voorwaarden uit de koop-/aannemingsovereenkomst zijn vervuld, wordt de datum start bouw defintief bekend gemaakt. De kopers ontvangen hiervan bericht. De bouw zal dan ongeveer binnen zes maanden starten. 
De start bouw staat op dit moment gepland voor het 3e kwartaal 2024.  

 

Klik hier voor de prijslijst van de 4 levensloopgeschikte woningen. 

Het exacte aantal werkbare werkdagen is op dit moment nog niet bekend.
In de aannemingsovereenkomst wordt het aantal werkbare werkdagen genoemd waarbinnen de woning voor bewoning gereed aan de koper opgeleverd moet worden. 

De 4 levensloopgeschikte woningen worden standaard opgeleverd inclusief keuken, sanitair en tegelwerk.
Het definitieve afwerkings- en opleverniveau van de 4 levensloopgeschikte woningen vind je in de contractmap de technische omschrijving. Je vindt de contractmap onder het tabje dowloads op de website. 

Als er nieuwe informatie beschikbaar is plaatsen wij dit op deze website. Als jij aangemeld bent voor de nieuwsbrief houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

SOM Makelaars uit Gendt is de verkopend makelaar van StaatsliedenPark. Zij staan voor je klaar om al je vragen over het kopen van een nieuwbouwwoning in StaatsliedenPark te beantwoorden.

SOM Makelaars
Dorpsstraat 13
6691 AV Gendt
Telefoon: 0481 – 355 161
E info@sommakelaars.nl
W www.sommakelaars.nl

Nadat je de koop-/aannemingsovereenkomst hebt getekend brengen wij je in contact met een woonconsulent. De woonconsulent begeleid jou als koper bij het maken van de keuzes voor het meer- en minderwerk en is jouw aanspreekpunt tijdens de gehele bouwperiode

Voor meer informatie over de verhuur van de 92 huurwoningen in StaatsliedenPark kun je rechtstreeks contact opnemen met WOONstichting Gendt.

Om de doorstroming van huurwoningen te bevorderen worden de koopwoningen als eerste toegewezen aan eventueel belangstellende huurders van WOONstichting Gendt. 

De verkoop is gestart op maandag 16 oktober 2023. Tot en met woensdag 25 oktober 17.00 uur kun jij via het online inschrijfformulier je voorkeur(en) voor jouw favoriete bouwnummer(s) aangeven. Nadat de inschrijftermijn is verlopen vindt de toewijzing plaats. 

Bij de toewijzing proberen we zoveel mogelijk kandidaten de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen, waarbij wij streven naar een optimale bezetting van alle bouwnummers. Daarnaast kijken wij ook naar de financierbaarheid. Bij jouw inschrijving heb je de mogelijkheid om een verklaring van een erkend financieel adviseur te uploaden waaruit blijkt hoeveel je kunt financieren of die aantoont dat je de woning met eigen middelen kunt betalen. 

Belangstellenden die zich inschrijven na sluiting van de inschrijftermijn worden automatisch op de reservelijst geplaatst. Indien wij alsnog een woning voor je kunnen reserveren neemt SOM Makelaars contact met je op voor het inplannen van een afspraak voor een verkoop- en informatiegesprek. 

Inmiddels zijn alle woningen in StaatsliedenPark verkocht

Woningaanbod